maandag 6 december 2010

Echt te mooi voor woorden!

Wauw! In één woord GEWELDIG wat deze vrouw een prachtig sfeertje neerzet met haar miniaturen:

liberty biberty

vrijdag 3 december 2010

oh, oooh

Een hele fijne Sinterklaas (ik vertypte me en typte Winterklaas,hahaha)!
Maak er wat leuks van!

donderdag 2 december 2010

end of summer

Even heel iets anders... Terwijl buiten de sneeuw valt moest ik terugdenken aan afgelopen zomer. Aan het einde van het schoolseizoen is het bij onze meiden op school de gewoonte geworden om de juf, die ze dat jaar gehad hebben, te bedanken met een klein kadootje. Om zomaar even wat chocolaatjes of een stukje zeep te geven vind ik natuurlijk niet leuk genoeg. Ik vind het veel leuker om er een persoonlijke touch aan te geven en mijn creativiteit weer eens los te laten op een leuk presentje.
Zo kregen mijn meiden afgelopen zomer op de laatste schooldag dit mee voor hun juffen:

Via Google afbeeldingen had ik "oude schoolfoto's" gezocht en op de site van deze zeer getalenteerde vrouw had ik deze schattige kadohuisjes gedownload. Ik heb ze inmiddels al meerdere keren gebruikt voor verjaardagen (om geld in te doen) met een verjaardagswens die uit de brievenbus van het huisje getrokken moet worden door de jarige.
In bovenstaand presentje heb ik van die kleine Ritter Sport chocolaatjes (Kruidvat, steeds verrassend, altijd voordelig) gedaan.

Morgen krijg ik een aantal (8) oude schoolvrienden te eten met wie we daarna Het Sinterklaasspel gaan spelen (je weet wel; per persoon een oud kado en een nieuw kado geven en daar dan een knotsgek spel mee spelen tot je buikpijn hebt van het lachen). Voor die avond ga ik voor het eerst zelf gevulde speculaas maken, ben benieuwd of het wat wordt...
Deze foto is nog niet die van mij hoor, ik mag hopen dat de mijne er zo mooi uit gaat zien. Ik laat jullie weten hoe het is geworden.
Ik wil jullie allemaal een fijn, vrolijk en gezellig Sinterklaas-weekend toewensen!