dinsdag 30 november 2010

1e advent

Allereerst heel erg bedankt voor het warme welkom in Blogland dat ik van enkele bloggers heb gehad. Ik voel me erg welkom en geniet met volle teugen van al jullie mooie blogs.

Vorige week ben ik lekker aan het knutselen geweest om wat adventkaarsen te pimpen. Geinspireerd door haar en door haar.
Dit is mijn creatie geworden:

Op de blog van Barnyard waren de adventskaarsen nu eens niet op een dienblad gezet, maar heel leuk in een soort van cakevorm en deze was dan gevuld met mos en bessen etc, heel sfeervol. Dit bracht mij op het idee om mijn kaarsenstander van die goeie ouwe Action (waar zouden we zijn zonder de Action...) eens weer van stal te halen en deze te vullen met rode appeltjes, steranijs (hmmm, geurt heerlijk) en andere natuurproducten die de herfst te bieden heeft.

Nog even een detail van de kaarsen (ja, inderdaad ook van de...)

De metalen huisjes ernaast zijn ook nieuwe aankopen die ik enige tijd geleden bij Laif en Nuver heb gedaan.

Op naar 2e advent ! (en kerst... ooooh, kan niet wachten om los te gaan in huis)

2 opmerkingen:

 1. Hoii, kom via via op je blog...zie dat je net(weer) begonnen bent, hartstikke leuk, ben zelf ook nog niet zo lang bezig..
  Het is zooo leuk, maar ook zooo verslavend!!
  Ga mij aanmelden, dus je hebt er een volger bij, Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Bianca, bedankt voor je lieve woorden op m`n blog en wat leuk dat je ook een blog begonnen bent. Even over je vraag over m`n krans. Ik gebruik gewoon oaseringen die in water leggen wachten tot die helemaal vol gezogen is en dan steek je het eucalyptus er zo wat nonchalant in. Buiten blijft het maanden mooi! Succes ermee..

  groetjes, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen