vrijdag 26 november 2010

De geboorte van......een weblog

Een hele tijd geleden heb ik al eens een weblog gehad, maar omdat ik daar op den duur niet genoeg tijd meer in kon steken en ik af en toe hele vervelende commentaren kreeg van één of andere lolbroek die niets beters te doen had, ben ik toen gestopt.
Omdat ik al een tijdje vreselijk leuke weblogs volg (zie onderaan mijn blog) heb ik toch besloten om de stoute schoenen maar weer eens aan te trekken.

In ons huis ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Omdat ik nog relatief jonge kinderen heb vind ik het erg leuk om het rondom deze oerHollandse dag extra gezellig te maken. Ik heb via Jit Design een zelfmaakpakketje gekocht die ik (tot mijn eigen verbazing) vrij vlot en met heel veel plezier in elkaar heb gezet en zie hier het resultaat:

Ik had hem al eens eerder voorbij zien komen en ik moet zeggen, het is een echte aanrader: leuk om te maken en heel sfeerverhogend.
Verder heb ik nog de sjablonen van Ariadne at home gebruikt voor deze Sint en Piet collage:

Aangezien ik geen zwart papier had voor de silouetten moest ik creatief zijn en heb ik er helemaal mijn eigen draai aan gegeven met bladmuziek van een bekend Sinterklaasliedje als achtergrond en inpakpapier als opvulling.


Nog wat nostalgische Sinterklaaskaartjes (van de Laif en Nuver) in de hartjeskaartenhouder en
 de klompjes waar mijn lief vroeger als klein mannetje op liep, gevuld met koekvormpjes met een waxinelichtje. Inmiddels zit er ook stro in en en wortel.

Nu op naar pakjesavond. De laatste kadootjes moeten nog ingeslagen worden, de boerenkool gaat alvast de vriezer in tot pakjesavond(traditie hier).

Welke tradities houden jullie er op  na?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten